top of page
30F10171-4D5F-419B-88ED-C5F3EC98DF96_1_201_a.jpeg
Yvonne Kwakkel - Interieur Stylist en oprichter Huisje met Spulletjes

Hi!!

Wat leuk dat je een kijkje op mijn website neemt. Ik zal mij even voorstellen: Mijn naam is Yvonne Kwakkel (41), getrouwd met Sander en we hebben samen 3 kids. 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Pinterest

Mijn Verhaal

De liefde om met het interieur bezig te zijn heb ik altijd al gehad. Maar pas op latere leeftijd heb ik ontdekt dat ik hier mijn beroep van wilde maken. Uiteindelijk verschillende interieurcursussen gedaan, maar eigenlijk ook veel zelf aangeleerd. Ooit zei een styliste tegen mij ‘Je kan er voor leren, maar eigenlijk moet het in je bloed zitten”. Dat heb ik altijd onthouden. En door veel ervaring op te doen heb ik mijzelf ook veel aangeleerd en sta ik waar ik nu sta. In de loop der jaren ben ik hier heel erg in gegroeid en leer nog steeds bij. Ik denk dat je ook nooit bent uitgeleerd. Want niks is zo veranderlijk dan het interieur.

 

Sinds 09-02-2022 heb ik mijn eigen interieurwinkel. Een winkel van 230m2 wat ingedeeld is met verschillende stijlkamers. Een lang gekoesterde droom die is uitgekomen. En daar ben ik mega trots op dat ik dit nu zo heb kunnen neerzetten.

 

Als je bij mij in de winkel komt dan ervaar je een fijne huiselijke sfeer. De klant wil ik ook een ongedwongen sfeer in de winkel geven zodat ze rustig kunnen kijken. 

Bij mij in de winkel kan je terecht voor meubels, woonaccessoires, behang en interieuradvies.

Het laatste doe ik met heel veel plezier. Ik heb al verschillende klanten mogen helpen om hun interieur helemaal eigen te maken. 

 

Mocht je het lastig vinden om te bepalen welke accessoires er mooi bij jouw thuis zouden staan, dan kan ik ook bij je langskomen met een aantal woonaccesoires zodat we samen kunnen kijken wat in jouw interieur past.

 

Bij de winkel hoort ook nog een webshop, hier vind je een aantal artikelen die ik in de winkel heb. Niet alles staat op de website, want zeg nou zelf het is toch ook veel leuker om even naar de winkel toe te komen?

 

Binnenkort zullen er ook interieuradvies pakketten online komen te staan.

Mocht je dat eerder willen, vraag dan via het contactformulier naar de mogelijkheden.

 

Heel veel shop plezier en wie weet tot snel.

 

Liefs,

Yvonne

-gesloten-

-gesloten-

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

-gesloten-

Neem contact op

De Dieze 56, 8253 PS Dronten

06 19 22 85 31

KvK-nummer: 62401459

Openingstijden:

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

Bedankt voor je bericht!

Contact Over Ons
bottom of page